Безпечне освітнє середовище - безпека харчування

Лютий 08, 2021

Основними принципами організації харчування в дошкільному закладі є: енергетична цінність раціону харчування, що відповідає енерговитратам дітей; збалансованість та максимальна різноманітність раціону; технологічна та кулінарна обробка продуктів і страв, що забезпечує їх смакові якості та зберігає вихідну харчову цінність; забезпечення санітарно-гігієнічних норм (дотримання всіх санітарних вимог до стану харчоблоку, продуктів харчування, їх транспортування, зберігання, приготування та роздачі страв).
В закладі ведеться систематична і планомірна робота, зокрема: організовано безпечне і якісне харчування дітей (замовлення і прийняття безпечних і якісних продуктів харчування, продовольчої сировини у необхідній кількості, додержання умов і термінів їх зберігання, технології приготування страв, правил особистої гігієни працівників харчоблоку).

0-02-05-49faa84b61024f8c00daac59393b12472947ec815759999dd4f5c459c4e9a2cb_9f2af102 0-02-05-acb76ba9d8ccea72233219d2580efe54e3d5c3c0bc4be12184ea2d99fc29d969_5d1a5360 0-02-05-121731768da84355cc85ff42df74261d944d33a164c42b992a93412177fe1dd5_7d2c42bd

0-02-05-b0617265051381be9a032241cc0a33d584cb221d11bfa797f4a68101bab7d35e_c59a3667 0-02-05-a4654d327beb4015edfb273e902a772e0b364a93d91493c0d92ea5a6e5194114_91e8a301 0-02-05-3b79e80844f2ddf992a64589cf3fff3da4f219f951a71251d78960cd5660b47f_358b12d2

0-02-05-c0cbd327240d9e1e5e7a521f6125fbdf61c1c6c9272691fa7d9b401c62c18c0e_cbc8dcf1 0-02-05-c3c33c1d27fb4e6c6b8913d3b8800be103e73e8cb649c476dc07923d9f9aa353_735eb764 0-02-05-c8d32ad1edc3fd7e6adab4dc4958a0252bce739b43cdfab4e877b93ee1edbba4_20e46e43

Leave a reply
Виставка “Увага, вулиця!”Охорона праці очима дітей

Leave Your Reply

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *