З Днем Конституції України! Вітання Анатолія Куртєва

Червень 28, 2022

Дорогі друзі!

Щиросердечно вітаю усіх з Днем Конституції України!

На жаль, ми зустрічаємо це свято, споглядаючи неймовірні жахи цієї несправедливої війни. Тому кажу зустрічаємо, а не святкуємо, бо святкувати будемо нашу Перемогу, а зараз кожен на своєму місці, наполегливо працюючи навіть у святкові дні згідно з законами часу, якісно виконуймо покладені на нас обов′язки, цим самим наближаючи цей омріяний день початку нашої тиші та спокою.

Конституція є основним законом, з яким узгоджуються усі інші закони та підзаконні акти. Якщо ми хочемо бути гідними громадянами нашої Батьківщини, то повинні обов′язково бути законослухняними, щоб підтримувати внутрішній порядок.

Нашим кривдникам, як то кажуть, закони не писані, навіть міжнародні, саме тому вони так жахливо безчинствують. Замість того, щоб приводити в порядок свої неозорі території, будувати школи, дитячі садочки, лікарні, прокладати асфальтовані дороги, підключати людей до споживання електроенергії, газу, води, вони  натомість на ці гроші нищать нашу інфраструктуру, забирають життя наших людей, втамовуючи спрагу диких амбіцій божевільних людей. Саме тому вони божевільні, тобто без Бога, хоча прикриваються вірою і мораллю, а ми з Богом, правда за нами, а отже і обов′язкова Перемога!!!

Ми всією країною скорбимо з приводу вчорашніх жахливих подій в Кременчуці та щоденних звісток про наслідки ворожих обстрілів. Але разом з тим ми постійно радіємо успіхам наших хоробрих війскових, які знищують техніку та сили противника, бо не ми прийшли до них війною. Наші захисники кожної секунди роблять все можливе, щоб якнайшвидше настав той день, коли ми, хоч і зі сльзами на очах, скажемо одне одному раннього ранку: “А ти вже знаєш? Ми перемогли!!!”

Зі святом, дорогі! Тримаймося! Бережімося! Працюймо і багато молімося! З нами Бог і Україна!!!

Leave a reply
Малеча про КонституціюДень Єднання

Leave Your Reply

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *